Rólunk - Bentley Magyarország


A Bentley Instruments Inc. tejipari analitikai műszerek fejlesztésére, gyártására és az egész világra kiterjedő forgalmazására specializálódott.

Bentley Instruments Inc. céget 1982-ben alapították az USA-ban, azzal a fő céllal, hogy a tejipar számára új műszereket fejlesszenek és gyártsanak.

Magyarországon 1994 óta jelenlevő irodánk elsősorban a hazai piacot látja el, másodsorban a dél– és kelet-európai és közel-keleti országok központjává vált. Szintén Magyarországon működik a kelet-európai szervizközpont, mely a műszereink folyamatos müködését biztosítja.

Új technológiák fejlődésével mérnökeink kifejlesztették a PC filozófiájú vezérlést a tejipari analitikai műszerekhez. A szabványos számítástechnikai elektronikákat robosztus tervezéssel ötvözve egy egyszerű és megbízható laboratóriumi termék család került kifejlesztésre mely egyszerűsítette és fejlesztette a vizsgálatok menetét. Új mércét állítva, Bentley Instruments volt az első aki bevezette az áramlásos sejt számlálást (flow citometria) a rutin szerű tejvizsgálatba. Ezen technológiai újdonságok bevezetésével a Bentley Instruments az iparág technikai úttörőjévé vált.

Minőség – egyszerűség – megfizethetőség – szervizelhetőség

Az ügyfélszolgálat cégünk integrált része, hisszük, hogy az ügyfél akinek pozitív tapasztalatai vannak műszereinkkel, a legjobb referenciánk lesz a jövőben is.

Bentley Instruments erős piaci részesedéssel bír a tej és tejtermékek vizsgálatának speciális piacán. Elkötelezettségünk segített, hogy cégünk lendületesen növekedjen és elértük, hogy értékesítéseink több mint 70%-a az USA-n kívül esik. Kontrollált növekedés és növekvő eladások mellett folytatjuk piaci részesedésünk növelését.

HVG& Céginformáció.hu Bronz tanúsítvány