Tru-Test elektronikus állatmérlegek

Tru-Test elektronikus állatmérlegek, Tru-Test digitális mérleg kijelzők és Tru-Test mérőtalpak különböző hosszúságban, kalodák, mérlegházak.

A Bentley Magyarország Kft. által forgalmazott Tru-Test állatmérlegek a modern technológia előnyeit nyújtják minden állattartó számára.

Miért használjunk Tru-Test elektronikus mérleget? A mérlegelésnek nagyon sok előnye van:

  • Pontos eredmény birtokában elkerülhetők a szemrevételezés pontatlanságából adódó hibák, és azok káros hatásai.
  • A fajra, fajtára jellemző optimális párzási tömeget elérő állataink pároztatásával javulnak a szaporodással kapcsolatos mutatók
  • A pontos tömeg ismeretében hatékonyabb takarmányozást, tápanyagellátást biztosíthatunk
  • Állatok vétele vagy eladása esetén a legpontosabb ár meghatározását is segíti, így elkerülhetjük az ebből adódó bosszúságot.

A TRU-TEST mérlegek speciálisan az állatok mérlegelésére szolgálnak. A belső szoftverük és speciális algoritmus segítségével könnyen lemérhető akár még a mozgásban lévő állat is. A burkolatuk ellenáll a pornak és a víznek, így szinte bármilyen körülmények között használhatóak. Az autóakkumulátorról való tölthetőség és a beépített akkumulátornak köszönhetően bárhol működésre foghatóak.

Ezen felül a megfelelő típusok könnyen összepárosíthatók a telepirányítási rendszerrel. Erre az ad lehetőséget, hogy a megfelelő modell kezeli az állatok egyedi azonosítószámát, legyen szó tetoválásról vagy akár elektronikus azonosítóról (RFID).

A Tru-Test mérőrudak és mérlegindikátorok széles választékában mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő terméket.

Általános Tru-Test (állatmérleg és tejmérő) PDF-katalógus letöltése