Üzletágak

Műszeres szermaradvány vizsgálat – Randox

Gyors és pontos szermaradvány vizsgálat élelmiszerekben. Randox Food Diagnostics

A megfelelő, kiterjedt szermaradvány vizsgálat mára már elengedhetetlen az élelmiszeriparban. Legyen szó akár szermaradvány vizsgálatról nyers- és pasztőrözött tejben, szermaradvány vizsgálatról mézben, vagy szermaradvány, hormon, szteroid vizsgálatról húsban, a Bentley Magyarország Kft. gyors és hatékony megoldást nyújt. Az általunk forgalmazott Randox szermaradvány vizsgálati tesztek jellemzője a könnyű kezelhetőség, a gyorsaság és a kapott eredmények pontos, számszerűsitett leolvashatósága.

A Randox egy szakavatott és felelős cég szermaradvány vizsgáló berendezések fejlesztésében és gyártásában. A Randox megalkotta az első Biochip Array Technológián alapuló analizátort. Az Evidence Investigator egy kifinomult félautomata biochip rendszert, kifejezetten kutatási, klinikai, törvényszéki és állatorvosi célzatú alkalmazásokhoz Az Evidence Investigator egy félautomata Biochip Array Technológiát alkalmazó analizátor kutatási és klinikai alkalmazásokhoz. Ez a kompakt asztali analizátor fel van szerelve egy CCD kamerával és egy egyedi képfeldolgozó szoftverrel, amely képes olvasni a teszt eredményeket.

A biochip egyetlen mintában képes egyidejűleg több hasonló anyag vizsgálatára. A biochip felületén kialakított kémiai felület és az analízis kialakítása teszik lehetővé, hogy minták széles skálájához használható a berendezés: vizelet, szövet, takarmány, tej, tenger gyümölcsei és tojás mind-mind használhatóak szermaradvány-tartalom meghatározáshoz. A biochipek 9x9 mm-esek, felületükön szilárd szubsztráttal ellátott Aktív Teszt Régiók (DTR) egy tömbbe rendezve. Jelenleg a Randox biochipek 25 DTR-t tartalmaznak, de ha igény van rá a kapacitás növelhető.