Üzletágak

Higiéniai (ATP) fehérje és mikrobiológiai gyorstesztek, swabok

Felületi higiéniai tesztek

HYGIENA – ATP HIGIÉNIAI MÉRŐESZKÖZÖK, HIGIÉNIAI GYORSTESZTEK

Az adenozin-trifoszfátot (ATP - általános energiamolekula), megtalálható minden állati, növényi, bakteriális, élesztő és penész sejtben. Termékmaradvány, különösen az ételmaradékok tartalmaznak nagy mennyiségű ATP-t. A mikrobiális szennyeződés szintén tartalmaz ATP-t, de kisebb mennyiségben. Takarítás után az ATP mennyiségének jelentősen csökkennie kellene. Amikor az ATP érintkezésbe hozzuk a folyadék-stabil luciferin/luciferáz reagenssel az higiéniai mintavételi eszközben, akkor a kibocsátott fény mennyisége egyenes arányban van a jelenlévő ATP mennyiségével. A Hygiena műszer méri a kibocsátott fény mennyiségét és másodperceken belül tájékoztatást ad a szennyeződés fokáról.

 

A Hygiena olyan tesztrendszereket hozott létre, amelyek az élelmiszeripari minőség-biztonsági irányítási rendszerek számára valós idejű ellenőrzésre biztosít lehetőséget a kritikus higiéniai pontok és minőségbiztosítási folyamatokban. A kémiai anyagok és a szabadalmaztatott design ötvözéséből a Hygiena könnyen használható, kényelmes termékeket szolgáltat pontos és gyors eredményekkel.

Kihasználva a fejlett technológiát, a szabadalmaztatott designt és az automatizált termelési módszereket, a Hygiena költséghatékony termékeket állít elő és világszerte jelen van. Több ezer cég, kezdve a kis helyi cégektől a nagy, multinacionális élelmiszer-és italgyártó konglomerátumokon keresztül, támaszkodik minden nap a Hygiena megbízhatóságára az élelmiszer-biztonsági vizsgálati programok és tisztaság ellenőrzési eljárások folyamán.

.

A Hygiena EnSURE ellenőrző rendszer egy műszert használ, hogy összegyűjtse, elemezze és beszámolót készítsen több minőségi indikátorról. Jellegzetessége az új csúcstechnológia alkalmazása és a szabadalmaztatott mérnöki kivitelezés, így az EnSure hordozható és egyszerű használni. Rugalmas és pontos felhasználást biztosít a minőségellenőrző rendszerek számára.

-     A készülékkel felületi és folyékony mintavételezéses ATP, magas érzékenységű ATP/ allergén megelőzést szolgáló, összcsíra, Enterobacteriaceae, koliform, E.coli, Listeria spp., Listeria monocytogenes, alkalikus és savas foszfatáz tesztek mérhetőek.

-     Érzékeny – akár 0,1 femtomol ATP kimutatására képes;

-     Fejlett fotodiódás technológia – belső félvezető fotodetektor, amely rázás vagy leejtés esetén sem sérül;

-     Memória kapacitás:

·                        100 napi program

·                        200 lehetséges felhasználó

·                        5 000 helyszín/felület;

-     Kicsi, könnyű, kézben tartható eszköz;

-     Gyorsteszt mód, amely lehetővé tesz eseti tesztelést is;

-     Nagy kijelzős képernyő háttérvilágítással és akár félkövér betűkkel;

 

-     Két darab AA elemmel biztosított a hónapokig tartó folyamatos használat.