Üzletágak

Gyors szermaradvány- és toxinvizsgálat - gátlóanyag tesztek - Unisensor

Gyors antibiotikum (beta laktám, tetraciclin, szulfonamid, quinolon, macrolid) és Aflatoxin M1 vizsgálati tesztek tejben, mézben, gabonában, húsban.

A megfelelő, kiterjedt antibiotikum szermaradvány és toxin vizsgálat mára már elengedhetetlen az élelmiszeriparban. Legyen szó akár gátlóanyag-, vagy Aflatoxin M1 vizsgálatról nyers- és pasztőrözött tejben, antibiotikum-szermaradvány vizsgálatról mézben,  a Bentley Magyarország Kft. gyors és hatékony megoldást nyújt. Az általunk forgalmazott Unisensor antibiotikum vizsgálati tesztek közös jellemzője a könnyű kezelhetőség, a gyorsaság és a kapott eredmények egyszerű leolvashatósága.

A belga Unisensor cég kimondottan "laminar flow" technológián alapuló rapid teszteket gyárt és fejleszt. A termékskálán megtalálhatók a szimpla tesztek, amelyek egy-egy antibiotikum család kimutatására alkamasak, valamint a multi (twin- és tri-) tesztek, amelyek egy tesztcsíkon akár három különböző szermaradványt is meghatározhatnak. A különféle tesztek működési mechanizmusa hasonló, így egyetlen inkubátor és leolvasó műszer elegendő az összes vizsgálat elvégzéséhez.