Volkan 150

Volkan 150

A VOLKAN 150 a DEFRA által elfogadott, kompakt, felültöltős állati hulla és melléktermék égető, melyet könnyű kezelni. 150kg töltő kapacitásával ideális baromfi és kisállat tenyésztőknek. A kezelőnek csak be kell helyeznie a testeket és elindítani a programot. Az égető a program indítás a után magára hagyható, amíg teljesen hamuvá nem válik a tetem.

 

Az utánégető integrált, így hőmérséklete gyorsan eléri a 850 0C-ot, majd meg is tartja azt a fő égési ciklus végéig. Megfel el a törvényi szabályozásoknak.
Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLKAN 150 a kiskapacitású státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges.
Az utánégető és 3m kémény biztosítja a tiszta kibocsátást. Nagy hatékonyságú automata égőfejek és automata vezérlés biztosítja az alacsony üzemeltetési költséget.
Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges.
Az VOLKAN 150 egy a hatályos jog szabályoknak megfelelő Telepi Hullaégető, mely egyszerű és hatásos megoldást nyújt az állathullák kezelésére. Mindenben megfelel az EU - szabályozásnak, és lehetővé teszi a termelőknek, hogy törvényes úton, magas bírságok nélkül tudjanak dolgozni. VOLKAN 150 segítséget nyújt a termelőknek az állati tetemek kezelésében, a biobiztonság irányításában és biztosítja az alacsony költségeket.

Letölthető prospektus

Magyar nyelvű használati utasítás

 

Töltési térfogat 0.28m3 0.71m (h) x 0.63m(sz) x 0.62m(m)

Töltési tömeg

100 – 150kg
Töltés módja Felül
Üzemanyag Mobilizálható üzemmódban csak Dízel üzemű berendezés rendelhető
Feszültség 230V
Tömeg 1.2 tonna
Méretek 1.36m(h) x 1.2m(sz) x 2.92m(m)
Fogyasztás
(Tipikusan)*
Dízel: 4 - 6 liter per óra
Felfűtési idő 40 perctől