Általános összefoglaló az állati melléktermék égetőkről

Vegye kézbe tudatosan az állati hulladékok kezelését. A problémára adható 21. századi megoldást a Bentley Magyarország Kft. által forgalmazott Volkan égetőberendezések jelentik, mely berendezéseket partnereink közül közel száz üzemeltető használ megelégedéssel.

A gazdasági előnyökön túl az alábbi érvek is a hullaégető berendezések mellett szólnak:

  • Biobiztonság: nem visznek be és nem visznek ki tetemeket az Ön telepéről, mellyel nagy mértékben csökken a behurcolható fertőzések veszélye
  • Megbízhatóság: berendezéseink hosszú élettartamúak, továbbá gyors szervizhálózattal rendelkezünk. Nem kell többé a gyűjtőhálózatra várnia!
  • Védelem a jövőbeli költségekkel szemben: amikor a tetemeket összegyűjtik, elszállítják és hőkezeléses eljárással szabadulnak meg tőlük, ezért amikor az energiaárak emelkednek, Ön kétszer fizeti meg a növekvő? költségeket. A Bentley Magyarország Kft.-től vásárolt berendezésekkel ezeket a költségeket elhagyhatja, így a környezeti terhelést is csökkenti

Különböző méretű hullaégető berendezéseinket a következő partnereinknek ajánljuk tipus szerint:

Sertéstartóknak:

Volkan 500, 750,1000 és 1750 tipusú berendezéseink sertés hamvasztásánál a töltőtömeg elérheti az 500, 750, 1000 és akár a1500 kilogrammot is.

Baromfitartóknak:

Volkan 75 hullaégetővel egyszerre néhány vagy a Volkan 150 tipus használata során akár 30 csirke egyidejű hamvasztására.
Volkan 200, 300, 400 és 450 tipusú berendezések üzemeltetése egyszerre 50, 100 vagy akár 100-nál is több csirke hamvasztását is lehetővé teszi.

Juhtartóknak:

Volkan 150 hullaégetővel egyszerre maximum egy közepes méretű juh hamvasztása végezhető el, de a Volkan 200, 300 és 500 tipusú berendezések egyszerre több kisebb juh vagy akár 2-3 nagyobb juh egyszerre történő hamvasztása is lehetséges.

Kisállattartóknak:

Kisállattartóknak a Volkan 150 tipusú hullaégető berendezéseket ajánljuk, melyekkel madarak, rágcsálók, közepes méretű háziállatok (kutya, macska) hamvasztása végezhető el. A Volkan 300 és 500 tipusokat átlagos méretű és fajtájú hobbiállatok hamvasztásához ajánljuk.

Aktuális katalógus a hullaégetőkről (1)

Aktuális katalógus a hullaégetőkről (2)

Ha kérdése van, tanácsadásra van szüksége, keressen bennünket bizalommal a +36-30 625-9329 telefonyszámon.