Üzletágak

Volkan 750

Vulcan 750

A VOLKAN 750 egy felülről tölthető állati hulla/tetem és melléktermék égető berendezés, amit sertéstenyésztőknek és kisebb vágóhidaknak terveztek. Hatékony, mert hamar eléri a szükséges hőmérsékletet. Az opcionális talicskával és csörlővel a tetem könnyen behelyezhető az ajtón, miután bent van a hulla a hullaégető, elhamvasztja azt, majd a hamu könnyen eltávolítható.
Vezérlése automatikus, a kiválasztott idő után magára hagyható.

 

Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLKAN 750 a kiskapacitású státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges. Mindenben megfelel az EU-szabályozásnak.
Hőmérők és vezérlő elektronikák a készülék alap tartozékai. Ezek biztosítják, hogy az utánégető gáz hőmérséklete elérje a 850oC-ot amilyen gyorsan csak lehet és ezt az egész égetési ciklus alatt meg tartsa. Ha a hőmérséklet esetleg feljebb emelkedne az egyik vagy mindkét égőfej kikapcsol. Ez jelentős üzemanyag megtakarítást eredményez.
Utóégető rendszere a lehető legkisebb kibocsájtást garantálja. Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges.

 

Töltési térfogat 1.55m3 2.19m (h) x 0.9m(sz) x 0.8m(m)

Töltési tömeg

max 750 kg
Töltés módja Felül
Üzemanyag Dízel, LPG, földgáz
Feszültség 230V
Tömeg 3.4 tonna
Méretek 2.19m(h) x 0.82m(sz) x 0.85m(m)
Fogyasztás
(Tipikusan)*
LPG: 6 - 8 liter per óra
Földgáz: 7 - 9 Nm3/óra
Dízel: 8-10 liter per óra
Felfűtési idő 40 perctől

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letölthető prospektus

Magyar nyelvű használati utasítás