Üzletágak

Volkan 200

Volkan 200

A VOLKAN 200 egy felültöltős állati hulla és melléktermék égető egy különleges oldalra csúszó fedéllel, ezáltal biztosítva szabad hozzáférést és könnyű töltést. Úgy lett tervezve, hogy a kezelő mechanikusan tölthesse meg ezt az égetőt.
Az összes vezérlő gomb távol van a betöltő nyílástól így azok nem sérülnek meg. Az égetőnek sajátos biztonsági rendszere van ami biztosítja a kezelő egészségét és biztonságát. The VOLKAN 200 felfűti az utóégető kamrát a kívánt hőmérsékletre mielőtt az égetendő dolgokat betöltenék.
Ismét, hogy a töltés gond mentes legyen.
Az égető nagyon hatékony mivel úgy tervezték, hogy gyorsan felfűtsön, ami az erősebb égőfejeknek és alacsonyabb hő felvételű bélésnek köszönhető.
Miután az égetőt feltöltötték, a kívánt hosszúságú programot kiválasztották az égetőt magára hagyhatják, míg az égetendő anyag hamuvá nem válik.
Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLCAN 200 a kiskapacitású státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű! A helyileg illetékes Állategészségügyi állomás hozzájárulása szükséges.
A VOLKAN 200 egy a hatályos jogszabályoknak megfelelő Telepi Hullaégető, mely egyszerű és hatásos megoldást nyújt az állathullák kezelésére. Mindenben megfelel az EUszabályozásnak, és lehetővé teszi a termelőknek, hogy törvényes úton, magas bírságok nélkül tudjanak dolgozni. VOLKAN 200 segítséget nyújt a termelőknek az állati tetemek kezelésében, a biobiztonság irányításában és biztosítja az alacsony költségeket.
Hőmérők és vezérlő elektroniká k a készülék alap tartozékai. Ez biztosítja, hogy az utánégető gáz hőmérséklete elérje a 850oC-ot amilyen gyorsan csak lehet.
Miután elérte, 850oC -ot az egész égetési ciklus alatt meg tartja azt. Ha a hőmérésklet esetleg feljebb emelkedne az egyik vagy mindkét égőfej kikapcsol Ez jelentős üzemanyag megtakarítást eredményez.
Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges. 2 méteres kéménnyel.

Letölthető PDF prospektus

Magyar nyelvű használati utasítás