Üzletágak

Volkan 300

Volcan 300

A VOLKAN 300 egy elöltöltős 300 kg kapacitású és közepes befogadó méretű égető térrel rendelkező állati hulla/tetem és melléktermék égető.
Opcionális talicska és csörlő segíti a hulladék könnyű behelyezését. Miután az égetőbe behelyezték a tetemet, a kívánt hosszúságú programot kiválasztották az égetőt magára hagyhatják, míg az égetendő anyag hamuvá nem válik.
Kevesebb, mint 50kg-os óránkénti teljesítménnyel a VOLKAN 300 a kiskapacitású státuszt kapta, így az engedélyeztetési eljárás egyszerű!
A helyileg Illetékes Állategészségügyi Állomás Hozzájárulása szükséges.
A VOLKAN 300 egy a hatályos jogszabályoknak megfelelő Telepi Hullaégető, mely egyszerű és hatásos megoldást nyújt az állathullák kezelésére.
Hatékony, automata égőfejek, idővezérlés és automatika biztosítja a minimális üzemeltetési költséget.
Mindenben megfelel az EU-szabályozásnak, és lehetővé teszi a termelőknek, hogy törvényes úton, magas bírságok nélkül tudjanak dolgozni. VOLKAN 300 segítséget nyújt a termelőknek az állati tetemek kezelésében, a bio-biztonság irányításában és biztosítja az alacsony költségeket.
Az égetőnek egy beton alap kell, de optimális mérete miatt a legpraktikusabb helyre telepíthető. 220V és üzemanyag ellátás kiépítése szükséges.

Letölthető prospektus

Magyar nyelvű Használati utasítás

 

Töltési térfogat 0.85m3 1.16m (h) x 0.9m(sz) x 0.71m(m)

Töltési tömeg

max 300 kg
Töltés módja Elöl
Üzemanyag Dízel, LPG, földgáz
Feszültség 230V
Tömeg 2.4 tonna
Méretek 1.3m(h) x 1.75m(sz) x 2.7m(m)
Fogyasztás
(Tipikusan)*
LPG: 6 - 8 liter per óra
Földgáz: 7 - 9 Nm3/óra
Dízel: 6-8 liter per óra
Felfűtési idő 40 perctől