Üzletágak

Villanypásztor rendszerek, elektromos kerítés tartozékok- Speedrite

Speedrite villanypásztor: hálózati, akkumulátoros, duál és napelemes villanypásztor tápegységek és tartozékok, kerítés tartozékok

https://speedrite.hu/

A villanypásztor-kerítés költsége körülbelül egyharmada az állandó huzalkerítésnek, emellett sok előnyt kínál. Gyorsan és könnyen telepíthető, és - akár állandó, akár ideiglenes - sokféle kialakítási lehetőséget kínál. A villanypásztor rendszerek hosszabb élettartamúak, mint az állandó huzalkerítések, mivel nincsenek kitéve az állatok nyomásának. Fontos tudni, hogy a mechanikus kerítések védelme is megoldható utólagos elektronikus kiegészítéssel (villanypásztor rendszerrel kiegészítve). A villanypásztor-kerítések lehetővé teszik a legelők felosztását (szakaszos legeltetés), a legelés hosszának és az állatok számának szabályozásást a legelő bármely részében, valamint a legelők teljes hasznosítását és a lassú fűnövekedésű időszakban a legelők beosztását. A SPEEDRITE villanypásztor tápegységek széles skálája lehetővé teszi 0,5 km - 360 km-ig terjedő távolság elektromos kerítéssel való ellátását.

A villanypásztor előnyei:

  • Alacsony költség
  • Könnyen és gyorsan telepíthető, alakítható
  • Hosszú élettartamú, nincs kitéve fizikai terhelésnek
  • Gazdaságosan használható minden háziállathoz
  • Legeltetéshez, ház körül is könnyen használható
  • Már meglévő kerítés is kiegészíthető villanypásztorral
  • Ha az állatoknak át kell törniük a villanypásztor-rendszeren (tűz, kutya), általában nem sérülnek meg.

Termékeink között megtalálható minden tartozék és kiegészítő, ami egy villanypásztor-rendszer kiépítéséhez szükséges.

A kiválasztott terméket székesfehérvári üzletünkben megnézheti és megvásárolhatja vagy igény esetén postai utánvéttel is eltudjuk küldeni a megadott címre.

Speedrite villanypásztor prospektus PDF - letöltése

 

ÁRLISTA LETÖLTHETŐ PDF